Ilonka Grimm-Haver

Ilonka Grimm-Haver is een Schoonheidssalon gelegen aan Binnenstraat 45 in Herveld.

Meer informatie over Ilonka Grimm-Haver in Herveld

Ilonka Grimm is een medisch pedicure en schoonheidsspecialist. Ze behandelt niet alleen normale voeten, maar ook risicovoeten zoals diabetische, reumatische, spastische, verlamde, oudere en verwaarloosde voeten. Daarnaast biedt ze ook orthesiologie, nagelprothese techniek en antidruk techniek. Indien nodig werkt ze samen met huisartsen en podotherapeuten. Ilonka is aangesloten bij Ketenzorg en werkt samen met Podo Gelderland en Voetencentrum Flipse in Arnhem/Elst. Ze behandelt op verschillende locaties, waaronder zorginstellingen in Wageningen, Andelst en Zetten. Daarnaast heeft ze ook een eigen praktijk in Herveld. Ilonka hanteert algemene voorwaarden en haar website is up-to-date tot 2018.

Wil je weten wat Ilonka Grimm-Haver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilonka Grimm-Haver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilonka Grimm-Haver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilonka Grimm-Haver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Ilonka Grimm-Haver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilonka Grimm-Haver

Bezoekers bekeken ook