Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken

Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken is een Schoonheidssalon gelegen aan Korte Bemmelseweg 18a in Elst.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken in Elst

Mijn cliëntenstop betekent dat ik geen nieuwe cliënten meer aanneem, omdat ik vind dat mijn cliënten en hun voeten recht hebben op de beste zorg en kwaliteit. Ik adviseer u om contact op te nemen met een van mijn collega-pedicures in Elst. Verzorgde voeten zijn mooie voeten en verdienen ook de nodige aandacht. Vaak besteden we pas aandacht aan onze voeten wanneer er klachten optreden, zoals pijnlijke nagels, brandend eelt of een likdoorn. Om klachten te verminderen en problemen te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan de pedicure. Bij Lopen op Wolken kunt u hiervoor terecht. Ik ben Tine van der Reijden en ik ben sinds 2004 gediplomeerd pedicure. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied door het volgen van cursussen en congressen. U kunt bij mij terecht voor verschillende voetproblemen, zoals likdoorns, eelt en ingegroeide nagels. Daarnaast bied ik ook een doeltreffende laserbehandeling aan voor kalknagels. Als u diabetes mellitus heeft, kunt u ook bij mij terecht, omdat ik hiervoor gecertificeerd ben. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Lopen Op Wolken

Bezoekers bekeken ook