Corina's Salon

Corina's Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan De Zuiling 87a in Elst.

Meer informatie over Corina's Salon in Elst

Bij Corina's Salon in Elst kunt u terecht voor diverse lichaamsmassages, gezichts- en andere schoonheidsbehandelingen. Ze bieden onder andere behandelingen voor het gezicht, huidverbetering, wimpers en wenkbrauwen, ontharen, het merk Dr. Juchheim, relax treatments en make-up. Corina vindt het belangrijk dat u met een tevreden en ontspannen gevoel naar huis gaat. Het salon is gevestigd aan De Zuiling 87a in Elst en de openingstijden variëren per dag. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 06 282 783 50 of via e-mail info@saloncorina.nl.

Wil je weten wat Corina's Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corina's Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corina's Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corina's Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Corina's Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corina’s Salon

Bezoekers bekeken ook