Schoonheidssalon de Riethorst

Schoonheidssalon de Riethorst is een Schoonheidssalon gelegen aan Grote Breeken 29 in Driel.

Meer informatie over Schoonheidssalon de Riethorst in Driel

In haar schoonheidssalon De Riethorst in Driel, Arnhem-Zuid, biedt schoonheidsspecialiste Jannette Zoutman persoonlijke aandacht en ontspanning aan haar klanten. Ze hecht waarde aan individuele aandacht en neemt de tijd voor elke klant. Haar kwaliteit is zichtbaar in zowel de behandelingen als de uitstekende BABOR producten die ze gebruikt voor huidverbetering. Naast gezichtsbehandelingen en anti-aging behandelingen, biedt ze ook ontspannende massages aan. De salon is centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit Elst, Arnhem en Heteren. Als een afspraak niet kan doorgaan, wordt verzocht deze minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren om andere klanten te kunnen helpen. Anders wordt 50% van de besproken behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Schoonheidssalon de Riethorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon de Riethorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon de Riethorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon de Riethorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Schoonheidssalon de Riethorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon de Riethorst

Bezoekers bekeken ook