Pedicurepraktijk Saskia de Jong

Pedicurepraktijk Saskia de Jong is een Nagelstudio gelegen aan Smidsakker 8 in Heteren.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Saskia de Jong in Heteren

Als gediplomeerd pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet heet ik u welkom op mijn website. Het is vreemd dat slechts een kwart van alle Nederlanders regelmatig hun voeten laat verzorgen door een pedicure, terwijl we onze voeten toch zwaar belasten. Uw voeten verdienen extra aandacht en het is dan ook makkelijk om pijnlijke voeten te voorkomen of te verhelpen door een bezoek te brengen aan een vakbekwame pedicure, die is aangesloten bij ProVoet. Op dit moment werk ik twee dagen per week bij MediDerm Arnhem, waar ik schimmelnagels/kalknagels behandel met laser.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Saskia de Jong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Saskia de Jong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Saskia de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Saskia de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Pedicurepraktijk Saskia de Jong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Saskia de Jong

Bezoekers bekeken ook