Diamond Nails Elst

Diamond Nails Elst is een Nagelstudio gelegen aan Hildo Kropstraat 21 in Elst.

Meer informatie over Diamond Nails Elst in Elst

DIAMOND NAILS ELST is een salon waar je terecht kunt voor Acryl- Gelnagels, Gellak, B-GELBIAB/RIAB/ Poly/Powergel en andere behandelingen. Op de Facebook, Instagram en Tiktok pagina van de salon kun je updates en foto's bekijken. Je kunt ook contact opnemen via 0640180071 voor informatie en prijzen. Er zijn huisregels voor het maken van een afspraak. Er zijn verschillende reacties geplaatst waarin mensen aangeven dat ze tevreden zijn met de mooie nagels en de gezellige sfeer in de salon. Er wordt ook gereageerd op een vraag van een nieuwe klant die graag een nieuwe set acryl nagels wil. De eigenaresse reageert dat ze even een berichtje moet sturen via whatsapp om het te bespreken. Al met al is de salon een aanrader volgens de reacties en worden de nagels als mooi en verzorgd ervaren.

Wil je weten wat Diamond Nails Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diamond Nails Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diamond Nails Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diamond Nails Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Diamond Nails Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diamond Nails Elst

Bezoekers bekeken ook