!XXIE HAAR

!XXIE HAAR is een Nagelstudio gelegen aan Zwartenhof 31 in Elst.

Meer informatie over !XXIE HAAR in Elst

!XXIE HAAR is een kleine, moderne kapsalon en nagelsalon in Elst. Ze hebben jarenlange ervaring en bieden persoonlijk advies, service en kwaliteit. Er wordt op afspraak gewerkt om iedereen de gewenste aandacht te kunnen geven. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door het volgen van cursussen en shows. De salon is weer geopend vanaf 3 maart 2021 en er zijn maatregelen getroffen om de veiligheid te garanderen vanwege Covid-19, zoals het desinfecteren van handen, het dragen van een mondkapje en het registreren van contactgegevens.

Wil je weten wat !XXIE HAAR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van !XXIE HAAR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij !XXIE HAAR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je !XXIE HAAR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar !XXIE HAAR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. !XXIE HAAR

Bezoekers bekeken ook