Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst

Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst is een Nagelstudio gelegen aan Bemmelseweg 44 in Elst.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst in Elst

Ieder Het Zijne Pedicure Elst is een pedicurepraktijk die verschillende diensten aanbiedt. In hun recente nieuwsbrief hebben ze belangrijke informatie gedeeld. Ten eerste hebben ze het gehad over het coronavirus en de maatregelen die zij treffen om de veiligheid van hun klanten te waarborgen. Ze volgen strikt de richtlijnen van het RIVM en zorgen voor een hygiënische omgeving in hun praktijk. Ten tweede hebben ze gesproken over geschenken en cadeaubonnen die zij aanbieden. Dit kan een leuk cadeau zijn voor vrienden of familieleden die wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Tot slot hebben ze aangekondigd dat ze rolstoeltoegankelijk zijn. Dit is goed nieuws voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel en toch graag gebruik willen maken van hun diensten. Ieder Het Zijne Pedicure Elst is dus een professionele pedicurepraktijk die rekening houdt met de behoeften en veiligheid van hun klanten.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne Elst

Bezoekers bekeken ook