Happy Feet voetverzorging

Happy Feet voetverzorging is een Nagelstudio gelegen aan Reijersstraat 37 in Elst.

Meer informatie over Happy Feet voetverzorging in Elst

Hot Stone massage is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen. Deze stenen zijn gemaakt van gestolde lava en hebben een hoge dichtheid en ijzergehalte, waardoor ze warmte goed vasthouden en langzaam afgeven. De stenen worden meestal gevonden in zeeën en rivieren in vulkanische gebieden en hebben hun vorm gekregen door de stroming van het water. De stenen worden niet alleen gebruikt als warmtebron, maar ook als massagegereedschap en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Daarnaast wordt er ook afwisselend met de handen gemasseerd. Deze massage heeft een ontspannend effect, bevordert de bloedcirculatie, versoepelt de spieren en activeert het lymfesysteem. Het is echter geen vervanging voor reguliere gezondheidszorg en kan niet worden uitgevoerd bij open wonden, eczeem, spataderen of koorts. Raadpleeg altijd een huisarts als u twijfelt of deze massage geschikt is voor u.

Wil je weten wat Happy Feet voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Feet voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Feet voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Feet voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Happy Feet voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Feet voetverzorging

Bezoekers bekeken ook