Eurorepar Autoservice

Eurorepar Autoservice is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bemmelseweg 81G in Elst.

Meer informatie over Eurorepar Autoservice in Elst

Bij Autobedrijf G.J. Polman in Elst kunt u terecht voor service aan alle typen en merken auto's. Ze zijn gespecialiseerd in de merken Citroën, Peugeot en Fiat en bieden onderhoud, reparaties en APK-keuringen aan. Het bedrijf bestaat al sinds 1967 en wordt nu geleid door Gert-Jan Polman. Ze importeren zelf auto's uit België en bieden alleen occasions van goede kwaliteit aan, inclusief onderhoudsboekje en volledige garantie. Naast reguliere werkzaamheden zijn ze gespecialiseerd in onderhoud en diagnose voor de genoemde merken. Het team bestaat uit Gert-Jan, Roy, Lejon en Jan, die allemaal hun eigen taken hebben binnen het bedrijf. Bij Autobedrijf G.J. Polman staat klantgerichtheid en transparantie voorop, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wil je weten wat Eurorepar Autoservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eurorepar Autoservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eurorepar Autoservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eurorepar Autoservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Eurorepar Autoservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eurorepar Autoservice

Bezoekers bekeken ook