Vakgarage Tip

Vakgarage Tip is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijksweg Zuid 52 in Elst.

Meer informatie over Vakgarage Tip in Elst

Vakgarage Tip is een autobedrijf gevestigd in Elst. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals onderhoud, reparaties, airco service en pechhulp. Vakgarage Tip is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage en is BOVAG en RDW erkend. Ze hebben goed opgeleide monteurs die kennis hebben van alle automerken. Je kunt contact met hen opnemen via de gegevens op hun website. Daarnaast bieden ze ook een aankoopkeuring en een aircocheck aan. Ze hebben ook een nieuwsbrief waarin maandelijks nieuws, acties en aanbiedingen worden gedeeld. Verder is er informatie over kamperen in de winter en wordt er aangeboden om voor €25,- per jaar gebruik te maken van Vakgarage Pechhulp. Volgens beoordelingen hebben ze een gemiddelde score van 9.4 op een schaal van 10.

Wil je weten wat Vakgarage Tip verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage Tip of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage Tip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage Tip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vakgarage Tip reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage Tip

Bezoekers bekeken ook