Auto Service Gelderland

Auto Service Gelderland is een Autobedrijf/Garage gelegen aan t Veld 3 in Heteren.

Meer informatie over Auto Service Gelderland in Heteren

Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar schrik je van de hoge prijzen in Nederland? Dan is het misschien de moeite waard om te kijken naar de Duitse automarkt. Daar liggen de prijzen vaak aanzienlijk lager. Dit komt onder andere door het verschil in btw. In Nederland is het btw-tarief voor auto's 21%, terwijl dit in Duitsland slechts 16% is. Daarnaast is er nog een interessant fenomeen: de jahreswagen. Dit zijn auto's die door autofabrikanten worden "uitgeleend" aan medewerkers voor ongeveer een jaar. Hierdoor zijn deze auto's fors goedkoper, terwijl ze nog in uitstekende staat verkeren. Een ander voordeel van het importeren van een jahreswagen is dat je minder belasting (BPM) hoeft te betalen als de auto al meer dan 6000 kilometer heeft gereden en minstens 6 maanden oud is. Uiteraard zijn er wel extra kosten verbonden aan het importeren van een auto, zoals het aanschaffen van een Nederlands kenteken en het vervoer naar Nederland. Het is belangrijk om een goede afweging te maken tussen de bespaarde kosten en de extra kosten, zodat je de beste keuze kunt maken.

Wil je weten wat Auto Service Gelderland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Service Gelderland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Service Gelderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Service Gelderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Auto Service Gelderland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Service Gelderland

Bezoekers bekeken ook