Koen Exclusief BV

Koen Exclusief BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Komkleiland 8 in Heteren.

Meer informatie over Koen Exclusief BV in Heteren

Bij Koen Exclusief ben je aan het juiste adres voor de mooiste Porsche's. Ze hebben een showroom van 700m2 met een gezellige bar waar je altijd welkom bent. Hun klanten komen graag terug vanwege de goede service en persoonlijke benadering. Naast Porsche specialist verkopen en onderhouden ze ook regelmatig andere merken zoals BMW en Ferrari. Ze hebben een grote moderne werkplaats die je vanuit de showroom kunt zien, en daar zijn ze trots op. Bij Koen Exclusief vind je kwaliteit voor een scherpe prijs, want elke auto die zij aanbieden is zorgvuldig geselecteerd en zij geven garantie op de auto's die zij verkopen. In hun werkplaats hebben ze alles wat nodig is om jouw auto in topconditie te houden. Kortom, Koen Exclusief is dé plek voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en service.

Wil je weten wat Koen Exclusief BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koen Exclusief BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koen Exclusief BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koen Exclusief BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Koen Exclusief BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koen Exclusief BV

Bezoekers bekeken ook