Berg Automotive

Berg Automotive is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Wageningsestraat 35 f in Zetten.

Meer informatie over Berg Automotive in Zetten

Berg Automotive is een erkend autobedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. Ze hebben momenteel 23 occasions op voorraad en hebben een verkoopoppervlakte van 300 m2. Bij auto's boven de €5000,- en met maximaal 150.000 km bieden ze standaard 3 maanden garantie en een gratis leenauto bij garantiegevallen. Het is ook mogelijk om de garantie uit te breiden met een van hun extra garantiepakketten. Daarnaast kunnen klanten ook hun wensen bespreken en kan Berg Automotive helpen met het vinden van een droomauto. Alle onderhouds- en garantiewerkzaamheden worden uitbesteed aan een erkend autobedrijf.

Wil je weten wat Berg Automotive verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berg Automotive of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berg Automotive? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berg Automotive het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Berg Automotive reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berg Automotive

Bezoekers bekeken ook