Vakgarage de Kruijf

Vakgarage de Kruijf is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Polderstraat 11 in Heteren.

Meer informatie over Vakgarage de Kruijf in Heteren

Vakgarage de Kruijf is een autogarage gevestigd in Heteren, Nederland. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder onderhoud en reparaties voor zowel auto's als bedrijfswagens. De garage is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage en is erkend door BOVAG en RDW. Dit betekent dat ze een full-service aanbod kunnen bieden voor alle automerken. De monteurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van het onderhouden van verschillende automerken. Vakgarage de Kruijf biedt ook diensten aan zoals pechhulp, aankoopkeuringen en het vervangen van distributieriemen. Ze hebben een gemiddelde beoordeling van 8,8 op basis van 297 beoordelingen. U kunt contact met hen opnemen via hun adres in Heteren of via e-mail.

Wil je weten wat Vakgarage de Kruijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage de Kruijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage de Kruijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage de Kruijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Vakgarage de Kruijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage de Kruijf

Bezoekers bekeken ook