De Remketting

De Remketting is een Bed & Breakfast gelegen aan Clara Fabriciuspark 15 in Slijk-Ewijk.

Meer informatie over De Remketting in Slijk-Ewijk

B&B de Remketting is een luxe Bed & Breakfast accommodatie gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in de Betuwe. Het is een ideale plek om even tot rust te komen, op loopafstand van de Waal, bossen en recreatiepark Slijk-Ewijk. De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers, variërend van 1-persoons tot 4-persoons kamers. Er is een volledig uitgeruste keuken en een heerlijke leefruimte met loungehoek en een grote tuin met verschillende voorzieningen. Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd. Daarnaast biedt de B&B ook arrangementen voor vergaderingen en evenementen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat De Remketting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Remketting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Remketting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Remketting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Remketting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Remketting

Bezoekers bekeken ook