Bed en Brood "Bij de Bataaf"

Bed en Brood "Bij de Bataaf" is een Bed & Breakfast gelegen aan Martin Luther Kingplantsoen 12 in Zetten.

Meer informatie over Bed en Brood "Bij de Bataaf" in Zetten

Bij de Bataaf' is een Bed & Breakfast waar je je echt thuis voelt. Je hebt er je eigen plek met een eigen ingang, douche en apart toilet. Alles is rolstoelvriendelijk en er is een ruim terras waar je kunt genieten van het mooie weer. De kamer is gezellig ingericht met twee aparte bedden en een grote flatscreen tv. Je kunt zelf koffie en thee zetten en er is een koelkastje en magnetron beschikbaar in een aparte ruimte. Het ontbijt wordt geserveerd aan een eettafel in de kamer of op het terras bij mooi weer. Je kunt je auto parkeren onder de carport en fietsen kunnen worden gestald in de berging. In de omgeving is landgoed De Heerlijkheid Hemmen te vinden en er zijn verschillende eetgelegenheden op loopafstand of iets verder weg.

Wil je weten wat Bed en Brood "Bij de Bataaf" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Brood "Bij de Bataaf" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Brood "Bij de Bataaf"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Brood "Bij de Bataaf" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bed en Brood "Bij de Bataaf" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed en Brood “Bij de Bataaf”

Bezoekers bekeken ook