De Jagthut

De Jagthut is een Bed & Breakfast gelegen aan 71, Drielse Rijndijk in Driel.

Meer informatie over De Jagthut in Driel

De Jagthut is een Tiny House gelegen aan de uiterwaarden van de Rijn. De eigenaresse, Annemiek, heeft als passie om mensen te verrassen en voor ze te zorgen. Ze gelooft dat pleasen een positieve eigenschap is en daarom wil ze haar gasten volledig ontzorgen. Het tiny house is ideaal voor fiets- en wandelvakanties en kan geboekt worden van vrijdag tot zondag. Als je geen behoefte hebt aan extra faciliteiten, zoals ontbijt, kun je contact opnemen voor de mogelijkheden. De website van De Jagthut maakt gebruik van cookies, waarvan je de instellingen kunt aanpassen via de link in de footer.

Wil je weten wat De Jagthut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Jagthut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Jagthut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Jagthut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Jagthut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Jagthut

Bezoekers bekeken ook