Bed in de Betuwe

Bed in de Betuwe is een Bed & Breakfast gelegen aan Kerkplein 5E in Hemmen.

Meer informatie over Bed in de Betuwe in Hemmen

Met Bed in de Betuwe bieden ze een fijne plek waar je kunt genieten van de natuur en even helemaal tot rust kunt komen. Je kunt er terecht voor een verblijf in hun Bed & Breakfast in Hemmen, waar je kunt genieten van rust en ruimte. Daarnaast hebben ze ook een schoonheidssalon genaamd de Beautykamer, waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen die worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ze bieden ook Bed & Beauty arrangementen aan, waarbij je tijdens je verblijf kunt genieten van verwennerij. Andere gasten hebben ook positieve ervaringen gehad en hebben genoten van hun verblijf. De schoonheidssalon is geopend op verschillende dagen van de week, behalve op zondag.

Wil je weten wat Bed in de Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed in de Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed in de Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed in de Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bed in de Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed in de Betuwe

Bezoekers bekeken ook