Straal Salon

Straal Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Olympiasingel 3 in Elst.

Meer informatie over Straal Salon in Elst

Bij Straal, de beste spraytan salon van Elst en zelfs van Nederland, staat service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ze bieden een directe en egale bruining zonder de schadelijke effecten van de zon. Of je nu een feest, festival, bruiloft of vakantie hebt, bij Straal zorgen ze ervoor dat je er stralend uitziet met een mooie gebruinde huid. Ze hebben verschillende tanning lotions die voldoen aan jouw wensen en zorgen altijd voor een natuurlijk en egaal resultaat. De producten zijn vrij van parabenen, veganistisch en bevatten 100% natuurlijk DHA. Je verlaat de salon met een stralende huid en dat is voor Straal het allerbelangrijkste.

Wil je weten wat Straal Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Straal Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Straal Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Straal Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Straal Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Straal Salon

Bezoekers bekeken ook