St. Werenfriduskerk

St. Werenfriduskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Dorpsstraat 36 in Elst.

Meer informatie over St. Werenfriduskerk in Elst

De parochie H. Maria Magdalena is ontstaan uit een fusie van de parochies De Levensbron en St. Benedictus. De website van de parochie is gemaakt door Digital Wingz. De contactgegevens van de parochie zijn Markt 7, 6681 AE Bemmel en het telefoonnummer is 0481-451371. Op de website is ook een nieuwsbrief te vinden en er zijn verschillende media kanalen zoals Youtube en Kerkomroep waar de parochie actief is. Daarnaast zijn er verschillende vieringen en activiteiten in verschillende plaatsen zoals Angeren, Doornenburg, Driel, Elst, Gendt, Haalderen, Herveld, Heteren, Huissen, Indoornik, Lent, Oosterhout en Valburg.

Wil je weten wat St. Werenfriduskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Werenfriduskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Werenfriduskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Werenfriduskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar St. Werenfriduskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Werenfriduskerk

Bezoekers bekeken ook