St. Werenfridus Elst

St. Werenfridus Elst is een Katholieke kerk gelegen aan Pr. Irenestraat 58 in Elst.

Meer informatie over St. Werenfridus Elst in Elst

De parochie H. Maria Magdalena is ontstaan uit een fusie van de parochies De Levensbron en St. Benedictus. Op de website van de parochie vinden we informatie over verschillende onderwerpen, zoals adresgegevens, groepen, gebouwen en plaatsen, en de mogelijkheid om de kerk te bezoeken. Er worden doordeweekse vieringen gehouden en het is ook mogelijk om thuis mee te vieren. Daarnaast is er de mogelijkheid om ruimtes te huren. Op de website is ook een korte geschiedenis van de parochie te vinden. Verder is er nieuws te lezen en zijn er vieringen en activiteiten te vinden in de kalender. De contactgegevens van de parochie zijn ook vermeld op de website.

Wil je weten wat St. Werenfridus Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Werenfridus Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Werenfridus Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Werenfridus Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar St. Werenfridus Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Werenfridus Elst

Bezoekers bekeken ook