Herberg de Aandacht

Herberg de Aandacht is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Heteren.

Meer informatie over Herberg de Aandacht in Heteren

Herberg De Aandacht is een gastvrij huis dat ruimte biedt aan mensen op zoek naar zingeving, rust en stilte. Het is gevestigd in de oude pastorie van Heteren en maakt gebruik van het kerkgebouw voor activiteiten die daarom vragen. Het initiatief is afkomstig van de R.K. Parochie H. Maria Magdalena en is gebaseerd op de spiritualiteit van de heilige Benedictus van Nursia. De waarden van aandacht, rust, ritme, zorg en hoop staan centraal. De herberg biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten, waaronder het Wereldkoken en maandelijkse inspirerende films. Het streven is om mensen samen te laten komen en aandacht te geven aan elkaar.

Wil je weten wat Herberg de Aandacht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg de Aandacht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg de Aandacht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg de Aandacht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Herberg de Aandacht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg de Aandacht

Bezoekers bekeken ook