Rijschool Marko Peters

Rijschool Marko Peters is een Rijschool gelegen aan De Haantjes 29 in Heteren.

Meer informatie over Rijschool Marko Peters in Heteren

Verkeersschool Marko Peters is de ideale autorijschool als je snel, goed en voordelig je rijbewijs wilt halen. Bij deze rijschool krijg je rijlessen in een prachtige BMW 1-serie of een Dodge RAM, afhankelijk van de categorie. Tijdens de lessen krijg je een vol uur rijles, maar een les van 90 minuten is ook mogelijk in overleg. Verkeersschool Marko Peters biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt. Daarnaast is de rijschool gecertificeerd om te werken met mensen met faalangst, ADD en ADHD. Ook zijn er verschillende lespakketten beschikbaar, waaronder pakket A, pakket B en het rijbewijs E achter B (aanhangwagen). Als je contact wilt opnemen met Verkeersschool Marko Peters, kun je een bericht sturen naar info@verkeersschoolmarkopeters.nl of bellen naar 026 - 4742432 / 06 - 21533339.

Wil je weten wat Rijschool Marko Peters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Marko Peters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Marko Peters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Marko Peters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Rijschool Marko Peters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Marko Peters

Bezoekers bekeken ook