Autorijschool Goed Plan

Autorijschool Goed Plan is een Rijschool gelegen aan Appelgaard 33 in Elst.

Meer informatie over Autorijschool Goed Plan in Elst

Vergeet niet om de rijschool te machtigen met DigiD en vraag je gezondheidsverklaring aan via mijn.cbr.nl. Als je 16,5 jaar oud bent, kun je al beginnen met autorijlessen met het 2toDrive programma. Bij Goed Plan ben je op je plek als je faalangst hebt, want Renate is een erkende faalangst-instructrice. Als je een opfriscursus nodig hebt, kun je bij hen terecht. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en bieden de juiste instructie voor jou. Ze hebben ook tarieven die bij je passen. In verband met COVID-19 maatregelen wordt het voertuig dagelijks gedesinfecteerd en gelucht volgens protocol. Tijdens de rijles hoef je geen mondkapje meer te dragen, maar dit mag wel als je dat wilt. Bij Autorijschool Goed Plan in Elst bieden ze persoonlijke begeleiding, een logische lesopbouw en afwisseling tijdens de lessen. Ze willen ook je nieuwsgierigheid ontwikkelen voor alle soorten verkeerssituaties. In het gastenboek kun je ervaringen van oud-leerlingen lezen en zelf een reactie achterlaten. Ze hebben ook een Instagram-account om te volgen.

Wil je weten wat Autorijschool Goed Plan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Goed Plan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Goed Plan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Goed Plan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Autorijschool Goed Plan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Goed Plan

Bezoekers bekeken ook