Rijschool-Maarten.nl

Rijschool-Maarten.nl is een Rijschool gelegen aan Kerkplein 5e in Hemmen.

Meer informatie over Rijschool-Maarten.nl in Hemmen

Bij Rijschool Maarten kun je op een snelle en efficiënte manier je rijbewijs halen. Naast het aanleren van kennis en vaardigheden, staat het worden van een bewuste en veilige verkeersdeelnemer centraal. Tijdens een gratis proefles leer je de instructeur kennen en krijg je alvast de basisbeginselen van het autorijden onder de knie. Vervolgens wordt er gekeken naar een passend lespakket en is er de mogelijkheid om een tussentijdse toets af te leggen, waarmee je een voorsprong hebt op je uiteindelijke examen. Wanneer je er klaar voor bent, wordt het examen ingepland. Het is aan te raden om eerst het theorie-examen te behalen voordat je met de praktijklessen begint. Bij Rijschool Maarten kun je al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en het praktijkexamen afleggen vanaf 17 jaar. Tot je 18e verjaardag mag je alleen onder begeleiding rijden. Voor meer informatie kun je terecht op www.2todrive.nl.

Wil je weten wat Rijschool-Maarten.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool-Maarten.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool-Maarten.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool-Maarten.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Rijschool-Maarten.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool-Maarten.nl

Bezoekers bekeken ook