P. Koerting

P. Koerting is een Schilder gelegen aan Bellefleur 68 in Zetten.

Meer informatie over P. Koerting in Zetten

Piet Koerting is een ervaren professional op het gebied van afwerking, klein onderhoud, schilderwerken, houtbewerking en glas in lood. Na meer dan 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de bouw en meubelmakerij, heeft hij besloten om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Met vakmanschap en liefde voor het werk verzorgt hij verschillende werkzaamheden, waaronder schilderwerk, glas-in-lood, meubelwerk en renovatie onderhoudsprojecten. Piet benadrukt dat hij staat voor kwaliteit en dat u kunt rekenen op de kwaliteit die uw project verdient. Daarnaast hecht hij veel waarde aan feedback en recensies van zijn klanten. De contactgegevens van Piet zijn vermeld op de website, waar ook vermeld wordt dat de website is ontworpen door RTR webdesign.

Wil je weten wat P. Koerting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P. Koerting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P. Koerting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P. Koerting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar P. Koerting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P. Koerting

Bezoekers bekeken ook