Janssen Schilderwerken Elst

Janssen Schilderwerken Elst is een Schilder gelegen aan Weerbroek 1a in Heteren.

Meer informatie over Janssen Schilderwerken Elst in Heteren

Janssen Schilderwerken Elst is een schildersbedrijf dat al sinds 1901 bestaat. Sinds 2009 is het bedrijf in handen van de vierde generatie Janssen en hebben ze drie vaste medewerkers in dienst. Ze zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, wandbekleding en het plaatsen van glas. Daarnaast doen ze ook onderhoudswerkzaamheden aan verschillende soorten gebouwen, zoals woningen, scholen en bedrijfspanden. Ze kunnen ook kleuradvies geven. Voor oudere panden geldt een speciale regeling, waarbij het lage BTW-tarief van 6% wordt berekend.

Wil je weten wat Janssen Schilderwerken Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janssen Schilderwerken Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janssen Schilderwerken Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janssen Schilderwerken Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Janssen Schilderwerken Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janssen Schilderwerken Elst

Bezoekers bekeken ook