Klusbedrijf G. Koerting

Klusbedrijf G. Koerting is een Schilder gelegen aan Reijersstraat 26 in Elst.

Meer informatie over Klusbedrijf G. Koerting in Elst

Bent u op zoek naar een ervaren vakman die bekend is met grotere projecten? Dan bent u bij Klusbedrijf G. Koerting aan het juiste adres. Gert Koerting, de eigenaar van het klusbedrijf, is gedreven, oplossingsgericht en streeft naar een uitstekend eindresultaat. Hij beperkt zich niet tot een bepaald gebied en neemt klussen aan in heel Nederland. Zijn voornaamste werkzaamheden zijn schilderwerk, timmerwerk, houtrot-reparatie en elektra. Daarnaast kunt u ook bij hem terecht voor glaszetten, laminaat leggen en behangen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Klusbedrijf G. Koerting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klusbedrijf G. Koerting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klusbedrijf G. Koerting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klusbedrijf G. Koerting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Klusbedrijf G. Koerting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klusbedrijf G. Koerting

Bezoekers bekeken ook