NH kerk

NH kerk is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 11 in Zetten.

Meer informatie over NH kerk in Zetten

Al wie belijdt dat Jezus de Zoon van God is, God blijft in hem, en hij in God. En wij hebben de liefde die God tot ons heeft, gekend en geloofd. God is liefde en wie in de liefde blijft, blijft in God, en God in hem. Hierin is de liefde bij ons volmaakt geworden, dat wij vrijmoedigheid mogen hebben op de dag van het oordeel. Want zoals Hij is, zijn ook wij in deze wereld. Welkom bij de Hervormde Gemeente (binnen de PKN) in Zetten! Elke zondag komt de gemeente samen rondom het Woord van God. Om te horen van de boodschap van genade en verlossing door het geloof in Jezus Christus. We kijken er naar uit om u of jou te ontmoeten. Sinds deze maand collecteren we weer in de kerk. De eerste collecte (in de dienst) is bestemd voor een diaconaal doel en de collete bij de uitgang is voor een kerkrentmeesterlijk... Mogelijk hebben jullie al iets gehoord... Via de link rechtsboven in het scherm van de website of op het tabblad 'kerktelefoon' kunt u blijven kijken en luisteren. Ook kunt u naar de internet pagina gaan van.

Wil je weten wat NH kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NH kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NH kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NH kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar NH kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NH kerk

Bezoekers bekeken ook