Hervormde gemeente Valburg-Homoet

Hervormde gemeente Valburg-Homoet is een Kerk gelegen aan Homoetsestraat 19 in Homoet.

Meer informatie over Hervormde gemeente Valburg-Homoet in Homoet

De Hervormde gemeente Valburg-Homoet heeft verschillende contactpersonen voor verschillende taken. De scriba is de heer G.Th.A. Janssen en kan worden bereikt via scriba@hervormdvalburg-homoet.nl. Voor kerkbeheer is er de heer Th.J. de Vree, te bereiken op 06-47028014 of via kerkbeheer@hervormdvalburg-homoet.nl. De diaconie wordt vertegenwoordigd door de heren K. van der Schoor en G. Boom en is bereikbaar via diaconie@hervormdvalburg-homoet.nl. Daarnaast zijn er ook contactpersonen voor de kinderclub 'Esther' en de vrouwenvereniging 'Ora et Labora'. De financiële administratie wordt verzorgd door de heer I. Verwoert en is te bereiken via administratie@hervormdvalburg-homoet.nl. Het beheer van de website wordt gedaan door de heren J.A. Bussink en J. Evers, te bereiken via website@hervormdvalburg-homoet.nl. Er is ook een kerktelefoon beschikbaar, die wordt beheerd door de heren J. Evers en I. Verwoert (kerktelefoon@hervormdvalburg-homoet.nl). Daarnaast zijn er kosters voor de kerkgebouwen in Valburg en Homoet, respectievelijk de heren H.H. Hol (kostervalburg@hervormdvalburg-homoet.nl) en J. Evers (kosterhomoet@hervormdvalburg-homoet.nl). Voor het beheer van het verenigingsgebouw kan.

Wil je weten wat Hervormde gemeente Valburg-Homoet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde gemeente Valburg-Homoet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde gemeente Valburg-Homoet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde gemeente Valburg-Homoet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hervormde gemeente Valburg-Homoet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde gemeente Valburg-Homoet

Bezoekers bekeken ook