Het Witte Kerkje

Het Witte Kerkje is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 70 in Slijk-Ewijk.

Meer informatie over Het Witte Kerkje in Slijk-Ewijk

Galerie 1400 bevindt zich in het oude kerkje van Slijk-Ewijk, dat dateert van vóór het jaar 1400. Het kerkje heeft een rijke geschiedenis en is eerst gebouwd als toren, waarschijnlijk als uitkijktoren. In 1425 werd het schip en het koor toegevoegd. Het kerkje maakt indruk door de architectonische harmonie en heeft vele generaties gedoopt, getrouwd en begraven. Het is een eer om kunst te mogen tonen op deze bijzondere locatie. De galerie is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en buiten deze openingstijden zijn er activiteiten op afspraak mogelijk. Het kerkje is slechts 10 minuten verwijderd van Nijmegen en Arnhem.

Wil je weten wat Het Witte Kerkje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Witte Kerkje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Witte Kerkje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Witte Kerkje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Het Witte Kerkje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Witte Kerkje

Bezoekers bekeken ook