Jari

Jari is een Dierenwinkel gelegen aan Beatrixplein 5 in Zetten.

Meer informatie over Jari in Zetten

JARI Dierenspeciaalzaak is een exclusieve dierenwinkel in Zetten, opgericht in november 2006. De eigenaren, Jan en Rina van Galen, hebben praktische kennis opgedaan door jarenlang te fokken met verschillende huisdieren. Ze hebben ook theoretische kennis opgedaan door opleidingen en trainingen. JARI heeft een duidelijke filosofie als het gaat om dieren en de producten die ze verkopen. Ze streven ernaar om de beste producten tegen een gunstige prijs aan te bieden. Bij JARI kunt u zowel basisproducten als exclusievere producten vinden. Als een product niet op voorraad is, kunnen ze het altijd voor u bestellen. U kunt JARI ook volgen op Facebook.

Wil je weten wat Jari verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jari of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jari? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jari het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Jari reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jari

Bezoekers bekeken ook