Dierenspeciaalzaak Het Molentje

Dierenspeciaalzaak Het Molentje is een Dierenwinkel gelegen aan Valburgseweg 68 in Elst.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Het Molentje in Elst

Dierenspeciaalzaak Het Molentje is een grote dierenwinkel in Elst, met een winkeloppervlak van 700m2. Ze bieden een uitstekende service en hebben alle benodigdheden voor huisdieren. Het Molentje heeft ook een samenwerking met een dierenartsenpraktijk en twee hondentrimsalons en een katten-/konijnentrimsalon. In de winkel is een speciale Royal Canin Shop-in-Shop aanwezig, waar het volledige assortiment gezondheidsvoeding van Royal Canin te vinden is. Ze bieden niet alleen voedingsadvies, maar ook advies bij de raskeuze en kunnen nuttige adressen snel opzoeken. Het Molentje nodigt klanten uit om zowel online als in de winkel langs te komen.

Wil je weten wat Dierenspeciaalzaak Het Molentje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierenspeciaalzaak Het Molentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Het Molentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Dierenspeciaalzaak Het Molentje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierenspeciaalzaak Het Molentje

Bezoekers bekeken ook