Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis"

Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis" is een Dierenwinkel gelegen aan Hoofdstraat 5 in Zetten.

Meer informatie over Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis" in Zetten

Aalbers Dier & Tuin, ook wel bekend als 'De Meelmuis', is een veelzijdig bedrijf op het gebied van dier en tuin. Ze hebben een ruim assortiment producten, waaronder diervoeders, planten, vissen, alles voor vijvers en aquaria en alles voor in de tuin. Op de website vind je meer informatie over hun services en producten, evenals verzorgingstips voor huisdieren. Ook op hun Facebookpagina kun je altijd de laatste aanbiedingen en acties vinden. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis, gestart in 1935 door Gerrit-Jan Aalbers als een meelboer. In de loop der jaren is het bedrijf veranderd in een dierenspeciaalzaak met een groeiend assortiment tuinproducten. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de derde generatie, Gert-Jan van Delden. Als je vragen hebt, kun je hen telefonisch bereiken.

Wil je weten wat Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Aalbers Dier & Tuin "De Meelmuis" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aalbers Dier & Tuin “De Meelmuis”

Bezoekers bekeken ook