Face to Face Schoonheidsverzorging

Face to Face Schoonheidsverzorging is een Nagelstudio gelegen aan Taminiausingel 13 in Elst.

Meer informatie over Face to Face Schoonheidsverzorging in Elst

Face to Face Schoonheidsverzorging is een praktijk die zich richt op huidverzorging en huidverbetering. Ze maken gebruik van de innovatieve verzorgingsproducten van Sothys om op een natuurlijke manier zichtbaar resultaat te behalen. Ze bieden deskundig advies en behandelingen aan voor zowel dames als heren, gericht op elk huidtype en huidprobleem. Daarnaast geven ze ook advies over het gebruik van de juiste producten voor thuisgebruik. De salon is warm en toegankelijk, met persoonlijke aandacht en ontspanning als belangrijkste focus. De Scandinavische stijl van de salon zorgt voor een rustige en warme uitstraling. De salon is centraal gelegen in Elst (Gld) en heeft een eigen parkeerruimte. Je kunt een afspraak maken via e-mail of een bericht sturen naar het opgegeven telefoonnummer. De eigenaresse van de salon is Hannie van Lent.

Wil je weten wat Face to Face Schoonheidsverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Face to Face Schoonheidsverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Face to Face Schoonheidsverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Face to Face Schoonheidsverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Face to Face Schoonheidsverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Face to Face Schoonheidsverzorging

Bezoekers bekeken ook