Wibo van den Bosch

Wibo van den Bosch is een Groenteboer gelegen aan Dorpsstraat 50B in Elst.

Meer informatie over Wibo van den Bosch in Elst

Wibo van den Bosch is jouw groenten- en fruitspecialist in de regio. Ze leveren een geheel assortiment aan huis, inclusief groenten, fruit, aardappels, verse salades, opgemaakte salades, fruitmanden en meer. Bij elke € 2,50 die je besteedt, krijg je 1 stempel en bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je het product van de week gratis. Op dit moment zijn de zoetste zomerkoninkjes weer verkrijgbaar. Als je iets niet kunt vinden of zeker wilt weten dat jouw verse groenten en fruit er zijn, kun je ze bestellen via 0481-376194. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Wil je weten wat Wibo van den Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibo van den Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibo van den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibo van den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Wibo van den Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibo van den Bosch

Bezoekers bekeken ook