Streekwinkel de Lingegaerdt

Streekwinkel de Lingegaerdt is een Groenteboer gelegen aan Grote Molenstraat 116 in Elst.

Meer informatie over Streekwinkel de Lingegaerdt in Elst

Bij Streekwinkel de Lingegaerdt kunt u terecht voor mooie cadeaus en pakketten voor verschillende gelegenheden. Kees runt de winkel en is altijd op zoek naar mooie streekproducten. Carisia zorgt voor de kinderen en helpt mee in de winkel. Op het terrein rondom de winkel zal een natuurbeleving worden gecreëerd, waar iedereen welkom is. De winkel werkt samen met verschillende organisaties om dit motto vorm te geven. Verder zijn er nieuwtjes over honing, biologische Zeeuwse siroop en seizoensgroenten en fruit. Ook is er een samenwerking met voedingscoach Marleen den Hollander op het gebied van voedingsadvies. De winkel is geopend op bepaalde tijden en voor meer informatie kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Streekwinkel de Lingegaerdt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streekwinkel de Lingegaerdt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streekwinkel de Lingegaerdt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streekwinkel de Lingegaerdt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Streekwinkel de Lingegaerdt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streekwinkel de Lingegaerdt

Bezoekers bekeken ook