Wereldwinkel Elst

Wereldwinkel Elst is een Cadeauwinkel gelegen aan Dorpsstraat 71 in Elst.

Meer informatie over Wereldwinkel Elst in Elst

Bij Wereldwinkel Elst ben je aan het juiste adres voor Fairtrade artikelen en eerlijke voedselproducten. Alles is gemaakt met respect voor mens en milieu en voldoet aan de eisen van deze tijd. Elk product heeft een eigen verhaal en we pakken het graag mooi voor je in. In onze winkel vind je producten voor wonen, koken, tafelen, mode en cadeaus. Daarnaast hebben we maandelijks leuke acties en speciale prijzen. We verzorgen ook kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in verschillende prijsklassen en bieden voorlichting aan scholen. Verder sturen we nieuwsbrieven naar onze klanten en hebben we een kortingsactie op dromenvangers en hangornamenten. Tot slot hebben we in 2024 weer een mooie actie voor Moederdag en bieden we reisdagboeken aan voor jong en oud. Bij Wereldwinkel Elst kun je het verschil maken en een leven veranderen, dus kom vandaag nog langs!

Wil je weten wat Wereldwinkel Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Wereldwinkel Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Elst

Bezoekers bekeken ook