Hip en Hebbes

Hip en Hebbes is een Cadeauwinkel gelegen aan Het Kwadrant 4 in Heteren.

Meer informatie over Hip en Hebbes in Heteren

Hip & Hebbes Heteren is verhuisd naar een nieuwe locatie aan Het Kwadrant 4 in Heteren. Hier kunt u terecht voor allerlei cadeaus voor elke gelegenheid. De winkel is gesloten vanaf 31 juli tot en met 21 augustus vanwege de zomervakantie in 2023. Daarnaast zijn er afwijkende openingstijden tijdens de zomer van 2022, waarbij de winkel op bepaalde dagen gesloten is. Het nieuwe adres van de winkel bevindt zich tussen Flessestraat 10 en 12. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Hip en Hebbes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hip en Hebbes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hip en Hebbes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hip en Hebbes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hip en Hebbes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hip en Hebbes

Bezoekers bekeken ook