Waalterras

Waalterras is een Brasserie gelegen aan Waaldijk 39 in .

Meer informatie over Waalterras in

Onder aan de dijk bij restaurant / camping "De Grote Altena" ligt het Waalterras, een appartement met serre en terras met een prachtig uitzicht over de Waal. Het was ooit het Veerhuis, waar mensen koffie konden drinken of een kamer konden huren na het oversteken van de Waal. Later begon mijn vader er een camping en veranderde het café in een restaurant. Mijn oudste broer en zijn partner hebben het restaurant sinds 1985 geëxploiteerd. Toen mijn vader wat rustiger aan wilde doen, gaf hij de camping over aan zijn kinderen. Het terras bij de camping kon echter niet aan de vraag voldoen, dus besloten we het los te koppelen en het "Waalterras" te creëren. Dit was een perfecte aanvulling voor zowel de camping als het restaurant. Nu de camping is verkocht en het restaurant is verhuurd, is het Waalterras tijdelijk te huur als appartement vanwege de coronamaatregelen en dijkversterking.

Wil je weten wat Waalterras verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waalterras of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waalterras? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waalterras het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Waalterras reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waalterras

Bezoekers bekeken ook