Brasserie de Altena

Brasserie de Altena is een Brasserie gelegen aan Nederland 39, Waaldijk in .

Meer informatie over Brasserie de Altena in

Brasserie De Altena is een gezellige brasserie met een prachtig uitzicht over de skyline van Nijmegen en de rivier de Waal. Ze serveren heerlijke broodjes, diners en goede wijnen. In het zomerseizoen zijn ze zes dagen per week geopend vanaf 12.00 uur, met uitzondering van dinsdag. In het winterseizoen zijn ze van woensdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner. Vanaf 4 oktober 2023 tot 1 april 2024 kunnen gasten onbeperkt genieten van het diner voor €37,50 per persoon. Er is ook een speciaal kindermenu en een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen. Op zondagochtend wordt er een brunchbuffet geserveerd en er is ook de mogelijkheid om een high tea te reserveren. Brasserie De Altena denkt graag mee met het organiseren van evenementen en er is de mogelijkheid om online cadeaubonnen te bestellen. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Brasserie de Altena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Altena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Altena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Altena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Brasserie de Altena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Altena

Bezoekers bekeken ook