Volleybalvereniging Toesj

Volleybalvereniging Toesj is een Sportcomplex gelegen aan Flessestraat 54 in Heteren.

Meer informatie over Volleybalvereniging Toesj in Heteren

Volleybalvereniging Toesj organiseerde op 5 november 2022 het Toesj MIX Toernooi ter ere van hun 50-jarig bestaan. Er deden in totaal 8 teams mee, bestaande uit huidige en voormalige leden. Het was erg leuk om de oud-leden weer actief te zien bij Toesj. De middag begon met appelgebak voor alle deelnemers, aangeboden door de gemeente Overbetuwe. Daarnaast kunnen volleybalspelers tijdens de vakantie hun spelregelbewijs halen, wat hen in staat stelt om wedstrijden tot en met de 3e klasse te fluiten en de meeste jeugdwedstrijden. Ook is er waarschijnlijk een clinic gepland voor het komende seizoen waar spelers hun spelregelbewijs kunnen upgraden.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Toesj verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Toesj of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Toesj? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Toesj het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Volleybalvereniging Toesj reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Toesj

Bezoekers bekeken ook