Sportcentrum De Studio Elst

Sportcentrum De Studio Elst is een Sportcomplex gelegen aan Hoenderik 7 in Elst.

Meer informatie over Sportcentrum De Studio Elst in Elst

Sportcentrum De Studio in Elst is het ideale centrum om jouw sportdoelen te behalen. Met verschillende faciliteiten, zoals fitness, personal training, groepslessen, wellness en squash, biedt De Studio voor ieder wat wils. Klanten zijn lovend over de ruime sportschool en de aanwezigheid van trainers. De abonnementen zijn betaalbaar en bieden veel voordelen, zoals onbeperkt fitness, professionele begeleiding, een persoonlijke trainingsapp, gebruik van de sauna en squashbanen, en een garantie van 14 dagen niet goed geld terug. Er zijn personal trainers beschikbaar die kunnen helpen bij het bereiken van sportdoelen en het verbeteren van de gezondheid. Ook kunnen zij helpen bij het creëren van een gezondere levensstijl en het opstellen van een persoonlijk fitnessplan of voedingsschema. Voor mensen die na een blessure weer willen beginnen met sporten, biedt De Studio geschikte trainingsschema's en advies. Beginners kunnen realistische doelen stellen en samen met een personal trainer trainen. Daarnaast biedt De Studio een breed scala aan groepslessen. Kortom, Sportcentrum De Studio is dé plek om te sporten en gezond te worden.

Wil je weten wat Sportcentrum De Studio Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum De Studio Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum De Studio Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Studio Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Sportcentrum De Studio Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum De Studio Elst

Bezoekers bekeken ook