Troedoor B.V.

Troedoor B.V. is een Winkel gelegen aan Ressenerbroek 1-5 in Heteren.

Meer informatie over Troedoor B.V. in Heteren

Bij Troedoor vind je een uitgebreid assortiment aan teak meubelen, van bankstellen en kasten tot accessoires. De meubelen worden geproduceerd uit hoogwaardig, duurzaam teakhout in de eigen fabriek in Indonesië. Troedoor is een familiebedrijf dat zich inzet voor eerlijke en duurzame productie. Het team staat klaar om je te helpen bij het vinden van meubels die bij jouw stijl passen en biedt interieuradvies aan. Teak meubelen zijn tijdloos, veelzijdig en duurzaam. Bij Troedoor kun je teak meubels vinden die niet alleen je ruimte verfraaien, maar ook jarenlang meegaan. Het is belangrijk om te letten op de herkomst en verwerking van het teakhout bij de aanschaf van meubels. Troedoor zorgt ervoor dat al hun teak meubels duurzaam geproduceerd zijn. Het deskundige team helpt je graag met persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste teak meubelen voor jouw interieur. Het is mogelijk om de meubels te bekijken in de showroom van Troedoor.

Wil je weten wat Troedoor B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Troedoor B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Troedoor B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Troedoor B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Troedoor B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Troedoor B.V.

Bezoekers bekeken ook