Miniaturen Garage

Miniaturen Garage is een Winkel gelegen aan Van Limburg Stirumstraat 18 in Elst.

Meer informatie over Miniaturen Garage in Elst

Wij van de Miniaturengarage zijn al sinds januari 2011 actief in de in- en verkoop van miniaturen van klassieke en moderne voertuigen en hun toebehoren. Al onze modellen zijn nieuw en in de originele verpakking, tenzij anders vermeld. Onze laatste nieuwtjes zijn onder andere een Polaris Sportsman XP1000 en Polaris Ranger XP1000 van het merk NewRay, een Unimog Winterdienst Oranje van het merk Jagerndorfer, een Volkswagen T1 Bestelbus Rode Kruis Ambulance en Volkswagen Kever Polizei Wit/Groen van het merk Motormax, een Vespa Ciao Rood en Toyota Yaris GR 2020 Rood van het merk Solido, een Sonic the Hedgehog - Sonic vs. Shadow Twinpack van het merk Carrera, een Puch Maxi N Rood van het merk KK Scale, een Mini Cooper Bruin Metallic van het merk Schuco, een Massey Ferguson 6718s van het merk Britains, diverse Mario Kart TM modellen van het merk Carrera, een MAN F2000 Ducati MotoGP Truck van het merk NewRay, een KTM SX 450 Red Bull No.84 2018 J. Herlings van het merk Bburago, een John Deere 4020 en International 1486 Wide Front with Duals van het merk Britains, een IH Farmall 1066 van het merk Britains, een Hanomag R40 Groen van het merk Schuco, een Ford 6600 van het merk Britains, een Farmall M Tractor van het merk Ertl, een David Brown Muddy van het merk Britains, een Citroen CX GTI Turbo II 199.

Wil je weten wat Miniaturen Garage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miniaturen Garage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miniaturen Garage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miniaturen Garage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Miniaturen Garage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miniaturen Garage

Bezoekers bekeken ook