Trend24

Trend24 is een Meubelwinkel gelegen aan Fahrenheitstraat 18 in Elst.

Meer informatie over Trend24 in Elst

In deze tekst worden verschillende categorieën meubels en woonaccessoires genoemd, zoals stoelen, tafels, woondeco, kasten, verlichting, tv-meubels, vloerkleden en prullenbakken. Daarnaast worden meubels per ruimte genoemd, zoals de hal, woonkamer, kantoor, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, verlichting en tuin. Er worden ook specifieke producten genoemd, zoals een tafellamp, TV dressoir, salontafel, dressoir, zwevende planken, schoenenkast, bijzettafel en kapstok. Verder worden er beloftes gedaan over het creëren van overzicht in huis, met producten zoals een schoenenrek, wasmand, eetkamertafel, schoenenopberger, speelgoedkist en wandkast. Er wordt benadrukt dat de wooncollecties betaalbaar zijn en dat er meubels en woonaccessoires zijn voor iedereen. Daarnaast worden er verschillende stijlen genoemd, zoals trendy, industriële, vintage en landelijke meubels. Het wordt aangeraden om nu trendy meubels te bestellen en er wordt verwezen naar de Trend24 nieuwsbrief en klantenservice.

Wil je weten wat Trend24 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trend24 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trend24? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trend24 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Trend24 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trend24

Bezoekers bekeken ook