Hoefsloot Wonen

Hoefsloot Wonen is een Meubelwinkel gelegen aan Pascalweg 4 in Elst.

Meer informatie over Hoefsloot Wonen in Elst

Hoefsloot Wonen is een familiebedrijf dat al vijf generaties mooie interieurs maakt. Ze hebben een winkel waar je het nieuwste meubeldesign kunt bekijken en ervaren. Het bedrijf is opgericht in 1881 en heeft door de jaren heen verschillende locaties gehad in Arnhem. Hoefsloot Wonen biedt een inspirerende setting waar je woonideeën op kunt doen en ze hebben een eigen collectie met originele en tijdloze ontwerpen. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Hoefsloot Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoefsloot Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoefsloot Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoefsloot Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hoefsloot Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoefsloot Wonen

Bezoekers bekeken ook