Stronati keuken & interieurbouw

Stronati keuken & interieurbouw is een Woonwinkel gelegen aan Handelsweg 8 in Elst.

Meer informatie over Stronati keuken & interieurbouw in Elst

Stronati is een interieur- en designbedrijf dat graag inspireert met wereldse en down-to-earth ontwerpen. Ze combineren meubels met strakke lijnen met ruwe, natuurlijke texturen en exotische accessoires om een perfecte toevluchtsoord te creëren. Het bedrijf gelooft in het gebruik en hergebruik van materialen op de juiste manier, om zo het maximale uit het product te halen zonder de natuur te schaden. Ze bieden meubels, keukens, badkamers en tafels aan die met liefde zijn gemaakt. Stronati opent een wereld waar wensen en werkelijkheid elkaar ontmoeten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en ze verwelkomen je graag in hun showroom om de mogelijkheden voor je interieur te bespreken.

Wil je weten wat Stronati keuken & interieurbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stronati keuken & interieurbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stronati keuken & interieurbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stronati keuken & interieurbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Stronati keuken & interieurbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stronati keuken & interieurbouw

Bezoekers bekeken ook