Liviza Store Elst

Liviza Store Elst is een Woonwinkel gelegen aan Dorpsstraat 91 in Elst.

Meer informatie over Liviza Store Elst in Elst

In het centrum van Elst is de Liviza Store geopend, waar je de wereld van Liviza Home & Living kunt ervaren. Je kunt hier rondkijken, inspiratie opdoen en advies krijgen. De winkel verkoopt unieke meubels en woonaccessoires, zoals eettafels, kasten, stoelen, ornamenten en kussens. Als je hulp nodig hebt, kun je langskomen in de showroom of contact opnemen via telefoon, mail of chat. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van speciale aanbiedingen en trends. Betalen kan achteraf of in 3 termijnen.

Wil je weten wat Liviza Store Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liviza Store Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liviza Store Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liviza Store Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Liviza Store Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liviza Store Elst

Bezoekers bekeken ook